floating icon




Friday, March 4, 2011

..bila tumblr berkata-kata...

assalamualaikum...:))
entry kali nih just nak share some inspirational quotes yg saya kutip kt tumblr..especially from sayingimages.com.
salah satu reason aq slalu update tumblr sebab nih lah...huhu..kdg2 tersentap ngn quotes2 yg ada..kdg2 rasa cam tkena btg idung sendiri..huhu..
just nk bgtau,entry ini tuk mengigatkan saya juga yer..[insan yg sentiasa melakukan kesilapan]


btol tuh..jgn judge org sesuka ati kalo kita x kenal ati budi dia amal..ayt yg bwh tuh just ignore..haha


yer..terima "kasih sayang" dr org lain seadanyer [tul ke ayat aq nih?]..i mean jgn la nk demand2 sgt amal..nti org lari..huhu...sama jer kalo ngn parents,if parents say NO..bkn dorg x syg..kalo minta pe2 kalo x dpt tuh bkn bererti dorg x syg yer amal..[setakat nih sume kehendak sentiasa dipenuhi,alhamdulillah..thanks baba n mama]


haaaaa..yg nih bagus...ini tak,alarm clock skit pya kuat 6.30am bunyi,leh dok g snooze2 plop..kdg2 smpi terbabas subuh..astaghfirullah..camner hari nak indah kalo subuh terbabas?? igt tuh amal n rakan2..kdg2 bgn dh membebel2..yg plg common:
-alahai,awat laa class aq kul 8am memanjang..tgk rumate tidoq syook ja..
-urrghh,pagi2 nk kena p lab..dh la ips plak tuh,,jauh tau,,tau x jauh!
-aisshh,arini ada class **********..xbest lngsg..mesti aq tido

huhu..sesudah subuh lg dh bg bad impression..camner nk happy??yg penting kena enjoy wat sesuatu..wlpon x minat,cuba la wat bg dia jd happening skit..**cth,bosan masuk class tdr [teknologi recombinant DNA]..ace pikir ada sapa dlm class tuh^^.baru rasa semangat skit....[taec.taec]
**harap maaf kengkawan,cuma sengalianz je yg paham ayat nih..


teeheeee...HUGS N KISSES FOR YOU...attention please!ini hanya tertakluk pada terma dan syarat yer..seperti,sesama ladies sahaja [jgn yg bkn muhrim pon dok gatai2 nk hugging2 pas baca nih,BERDOSA BESAR WEH n sy x nk bersubahat]..tp kengkwan sy baik2 semuanyer..alhamdulillah..
sengalianz ada 6, dh cukup nih nk bg energy d pg2 hari b4 class tdr n primary metabolisme^^..
peluklah mak n ayah kita..:)) slalu..besar pahalanyer kawan2..ada ustaz cakap,kalo tgk muka mak ngn ayah pun dh blh dpt pahala..hermm..[ i miss my baba n mama,dh lama x balik T_T]..
kalo nk kuar tuh salam n bg lah hug n kisses tuk mak n ayah^^..


haa,yg nih satu lagi...ayat fevret aq nih selain dr DUNNO..huhu..amal,cuba berfikiran positive sentiasa/slalu..ini x,x wat lg dh surrender angkat bendera putih tu diaa pya tinggi..aigoo..try dulu..kalo x tahu blajr..
sama la kes ngn cytotoxicity assay..x wat lg dh risau,cell x nk grow lah,camner nk handle biohazard hood lah,x cukup masa lah..huhu..alsan bergunung..tp tgk skrng bila ada usaha n think positive,kan dh dpt satu reading..alhamdulillah [wlpon kak ann jee yg byk wat..tq kakak tutor]..:))
ye kwn2..igt I CAN instead of I CAN'T..tgk nk taip pon susah kalo i can't..[nk kena tmbh apostrophe plop]..heee..conclusion,I CAN DO IT YO!

cukuplah smpi disini sahaja..byk lg sebenarnyer..tp takot korg boring plop.."apalah amal rhaffor nih dok membebel kan"..huhu..
kalo ada masa nti..aq masukkan lg...hhehe..
sekali lagi,
saya nak ckap yg entry ini tuk mengigatkan diri saya sendiri.,,nobody perfect! too err is human...hope dpt lah mengigatkan anda2 sume juge yer..sama2 lah kita belajar n hope u'all dpt lah se micro-liter or se nano-liter pengajaran dr entry nih..hehe..

sekian dari saya...
daaa-yum...
SALAM^^

p/s:please forgive me,terdapat kecelaruan identitikah disitu? [ sometimes i use saya n sometimes aq aka aku] kinda weird huh!!

#crdt as tagged

Pages